menu

Családireceptkönyv.hu

Tejszínes-kukoricás csirkemell


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


csirkemell
sajt
kukorica
tejszín
vöröshagyma
fűszerek
fokhagyma
olívaolaj

Elkészítés:


"A csirkemelleket szeletekre vágom, só-bors-fokhagyma-olivaolaj kombóban megforgatom, megy a tepsi aljára. Minden szelet húsra egy ujjnyi vastag darab trappista sajt. Félkarikára vágott hagymával megszórom. Az egészet nyakon öntöm a kukoricával. És a végén jöhet a tejszín, hogy jól álljon benne. Alufóliában 40 perc, aztán leveszem és még kb. fél óra" (Viki nyomán)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Egészben sült csirke
Egészben sült csirke

1. A sütőt előmelegítjük 200ºC-ra. 2. A csirke hasüregét sózzuk, borsozzuk, majd beletesszük a fokhagyma gerezdeket és a kakukkfüvet. 3. Sütőtálba helyezett rácsra fektetjük, a...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kitti
Hawaii csirkemell
Hawaii csirkemell

◾️A húst felszeleteljük és sózzuk, borsozzuk. ◾️Mindegyik szeletre teszünk 1-1 lapkasajtot majd sonkát. ◾️Ezután rákerül az ananász szelet, megkenjük ketchuppal és végül megszó...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
mustáros csirkecom és mell fóliában
mustáros csirkecom és mell fóliában

A csirkedarabok bőrét lehúzzuk, és a húst a rostokra merőlegesen bevagdossuk. Az alufóliát egy kanál olajjal bekenjük, szorosan egymás mellé ráfektetjük a húsdarabokat, és megkenjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dóra
Gombás csirkecomb ragu (paleo)
Gombás csirkecomb ragu (paleo)

A szalonnát apró kockára vágtam, és zsír hozzáadása nélkül elkezdtem kisütni. Hozzáadtam a nem túl apróra vágott hagymát, ezzel együtt üvegesre pirítottam. A kicsontozott csibecomb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk