- halfilé
- tejföl
- zsemlemorzsa
- pirospaprika
-só
- tej
- vaj
Köretnek itt:
- bulgur
- sárgarépa
-hagyma
A halszeleteket kiolvasztjuk és tejbe áztatjuk. Eközben hagymát és répát aprítunk, és megpároljuk a répát a hagymán. A hajat kiszedjük a tejből és lecsepegtetjük, majd egy vékonyan kiolajozott jénai tál aljába rakjuk. Besózzuk, és vékonyan megkenjük tejföllel a halszeleteket, majd pirospaprikát és zsemlemorzsát szórunk rá. a zsemlemorzsa tetejére pár kisebb darabka vajat teszünk, és puhára sütjük a halat.
Közben elkészítjük a bulgurt is, és a párolt répához keverjük.
1.Locsoljuk meg a lazacfilét a citromlével, és szórjuk meg a kakukkfűvel. Ízlés szerint sóval és borssal ízesítsük, és hagyjuk állni a hűtőszekrényben 30 percig. 2.Tegyük a serpe...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés: Sós vízben kifőzzük a rózsáira szedett brokkolit, majd leszűrjük. A halat citromlével meglocsoljuk, és egy kicsit állni hagyjuk. Később csíkokra vágjuk, lisztben meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzávalók Grillezett makréla: 1 makréla (kb. 30 dkg) 1 fej cékla friss kakukkfű 2-3 gerezd fokhagyma durva szemcsés tengeri só olívaolaj balzsamecet friss torma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű