4 db vadon fogott lazacfilé
1 citrom leve
1 evőkanál friss kakukkfű
2 tk. gránátalma melasz (friss gránátalma mézzel keverve)
1 gránátalma magjai kókuszzsír
tengeri só és frissen őrölt fekete bors
1.Locsoljuk meg a lazacfilét a citromlével, és szórjuk meg a kakukkfűvel. Ízlés szerint sóval és borssal ízesítsük, és hagyjuk állni a hűtőszekrényben 30 percig.
2.Tegyük a serpenyőbe közepes lángra állítva, majd adjunk hozzá néhány kanál zsírt.
3.Süssük a lazacot a forró serpenyőben 6-8 percig.
4.Öntsük a gránátalma melaszt a filére. Fordítsuk meg, és süssük további 5-6 percig.
5.Tálaljuk gránátalma magokat szórva a tetejére...
A halakat megtisztítom, fejüket, farkukat, uszonyaikat levágom, a ponty törzsét felszeletelem, késpengével lepattintom a keserű fogát. A hagymát apróra vágom. Az apró halakat 3 lit...
Elkészítési idő: 3 Nehézség: KözepesA halszeleteket sózom, borsozom és vajon elősütöm. A hagymát a fokhagymával megdinsztelem, felöntöm kb 2 dl tejszínnel, sózom, borsozom, és felfőzöm. A citromkarikákat és kakukkfü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSózzuk, borsozzuk be a megtisztított pisztrángot, rakjuk kivajazott tűzálló tálba, szórjunk rá majoránnát, és közepes sütőben süssük 20-25 percig. Keverjük össze a tejfölt a tejszí...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű