4 db pisztráng, 1 tejföl, só, bors, 3 evőkanál vaj, 1/2 dl tejszín, 1 kávéskanál majoránna.
Sózzuk, borsozzuk be a megtisztított pisztrángot, rakjuk kivajazott tűzálló tálba, szórjunk rá majoránnát, és közepes sütőben süssük 20-25 percig. Keverjük össze a tejfölt a tejszínnel, öntsük a halra és süssük további 10 percig. Azonnal tálaljuk.
Megmossuk, majd szárazra töröljük a pisztrángot, sózzuk, borsozzuk. Mindkét pisztráng belsejébe teszünk egy-egy karika citromot, 2-3 szál petrezselyemzöldet, kaprot, meglocsoljuk...
Elkészítési idő: 80 min Nehézség: Könnyűturmixolni lehet és utána mehet zöldségekkel a pufira
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA szép vastag halszeleteket a csomagolásból kivéve finoman megsóztam, citromlével bespricceltem és egy kis borsot daráltam rá. Egy órácskát töltöttek így el szobahőn. Steaket nem s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSóval, borssal bedörzsölt halfilét külön-külön sütőpapírra tesszük amennyi a becsomagolásához elég. Tejfölben kikeverjük a passzírozott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk. A mártást a...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: Könnyű