menu

Családireceptkönyv.hu

Gombával töltött pisztráng vajon pirított, petrezsel


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


GastroGranny blogban

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Palacsintatésztában sült tőkehal gombás rizs piláffa
Palacsintatésztában sült tőkehal gombás rizs piláffa

Az arrabiata szószhoz a felszeletelt chilit az olívaolajon 2 percig pirítjuk. Ekkor rádobjuk a szintén felszeletelt fokhagymát és további 1 percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, felö...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kókusztejes pikáns leves garnélával
Kókusztejes pikáns leves garnélával

A zöldségeket meghámozzuk, a krumplit apró kockákra, a répát karikára, a póréhagymát vékonyan felszeleteljük. A vajat megolvasztjuk, megdinszteljük rajta a pórét, hozzáadjuk a zú...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Citromos-sajtos hekk
Citromos-sajtos hekk

A halszeleteket egyesével egy nagy darab alufóliára fektetjük (akkora legyen, hogy be tudjuk vele csomagolni). A halra teszünk pár csepp olívaolajat. Megsózzuk, bors...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Lazac steak
Lazac steak

A halról papírtörlővel felitatjuk a nedvességet. Alaposan bedörzsöljük olívaolajjal. Egy serpenyőt szárazon felteszünk melegedni. ha már forró, kevés olívaolajat csepegtetünk bele...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk