menu

Családireceptkönyv.hu

Galuska, Gigu féle


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 ek zsír
1 tojás
2 ek liszt

Elkészítés:


A zsírt ée a tojást villával összetör
hozzá a liszt, normálisra besűrít
forró levesbe szaggat

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek, Meleg levesek, Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Krumplistészta
Krumplistészta

A krumplit megpucolom mosom, kockára vágom és felteszem főni. Egy nagy fej hagymát olajon megfonnyasztok ha kész lehúzom és teszek bele pirospaprikát. Amikor a krumpli megfőtt,...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Kolbászos szaonnás hjtovány
Kolbászos szaonnás hjtovány

A hozzávalókból kelt tésztát készítünk: a lisztet tálba szórjuk, közepébe lyukat készítünk, beleszórjuk a cukrot, rámorzsoljuk az élesztőt, és a langyos tejjel felöntjük. Letakarju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töki pompos házilag (kenyérlángos vagy langalló)
Töki pompos házilag (kenyérlángos vagy langalló)

Elsőként pucold meg a krumplit, és tedd fel főni. Amíg fő, az élesztőt keverd el egy kis langyos cukros tejjel, és várd meg, amíg felfut. Ha már puha a krumpli és kezelhető hőmérsé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Timi
Sajtos-gombás tészta
Sajtos-gombás tészta

A felolvasztott margarinon megpároljuk az apróra vágott hagymát. Hozzátesszük a gombát, ízesítjük és puhára pároljuk. Belekeverjük a lisztet és felöntjük a tejjel. Beleszórjuk a re...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk