hurka
Szobahőmérsékletű hurkát megszurkáltam, jénaiban kis vizet öntöttem alá, 175 EM sütőbe toltam. Külön tálkában vizet is tettem a sütőbe.
30 perc sütés FN.
Fordítás után még 10 perc ua hőfokon FN
Finom lett, egy kicsit kidurrant, de nem folyt szét.
Tán még 10 perc sütés kell (nagyon kicsit "dzsamás", de lehet, hogy ez a hurka miatt van (nem a piros púpostól vettem, mindenféle tartósító, stb van benne.)
A sertéshúsból pörkötet készítünk . A tarhonyát átmossuk és a félig kész pörkölthöz adjuk Puhára főzzük A rizses húst is így készítjük
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűElkészítés: A szalonnát zsírjára sütjük, majd ha ez megtörtént, szűrőkanállal kiszedjük a szalonnát. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a kockára vágott hagymát, és hozzáad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húsgolyóhoz a hozzávalókat összekeverjük, majd 40-50 percig állni hagyjuk. 2. Diónyi golyókat formálunk belőle, majd tepsiben, 180 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sü...
Elkészítési idő: másfél óra Nehézség: KönnyűA rizst megmossuk. Majd enyhén sós vízben megfőzzük. Leszűrjük. A szűzpecsenyét megmossuk, szárazra töröljük, vékony szeletekre vágjuk. Az ötfűszer-keveréket elkeverjük az étkezé...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű