Karaj, tarja, comb
Kolozsvári szalonna
só, bors, liszt, pirospaprika
Húst kiklopfol
Zúzott fokhagymával beken
Egy éjszakát hűtőben érlel
Húst paprikás lisztbe forgat
Forró olajban, zsírban 6-8 percig süt
Sóz, borsoz, melegen tart
Szalonnát üvegesre pirít
Köretnek alufóliás krumpli
Mäso narežeme na plátky, mierne vyklepeme. Osolíme, okoreníme a dáme do strúhanky a potom do rozšlahaných vajec. Na panvici opečieme do zlata. Vložíme do zapekacej mysy. Potrieme k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Jól kiverjük a hússzeleteket, törött borssal meg egy kevés mustárral bedörzsöljük, és a vajon megsütjük. 2. Tűzálló tálra egymás mellé fektetjük. (Ha gombásan akarjuk készít...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat keményre főzzük, hideg víz alatt hagyjuk kihűlni. Majd eltávolítjuk a héjukat. A darált húst egy tálba öntjük, hozzáadjuk a nyers tojásokat, a zsemlemorzsát, a fűszer...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csülköt főzés előtt 2 órával besózzuk. Majd lemossuk és leszárítjuk róla a nedvességet. A kacsazsírt megolvasztjuk. Ha teljesen felolvadt a zsír, belerakjuk a csülköt. Fontos, h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű