1 gerezd fokhagyma
85g fekete áfonya
1 evőkanál extra szűz repceolaj
2 tk balzsamecet
125g friss vagy fagyasztott lóbab
3-4 nagy retek
1 avokádó (magozott, hámozott és szeletelt)
85g salátamix
150 g feta vagy mozarella sajt
175g sült vagy grill csirke
néhány szem egész bors
Apróra vágjuk a fokhagymát. Keverjük össze a fele fekete áfonyát az olajjal, a balzsamecettel és néhány szem egész fekete borssal egy nagy salátás tálban.
Főzzük a lóbabot míg megpuhul, majd szűrjük le.
Keverjük össze a fokhagymát a dressinggel, majd keverjük össze a többi hozzávalóval laza mozdulatokkal.
Hűtve fogyasszuk!
Energia
402 kcal
Zsír
19g
Szénhidrát
18g
Fehérje
34g
Só
0.3g
Cukor
10g
A paradicsomokat felkarikázom, tálba rendezem, a rétegek közé szórom a szintén karikákra vágott hagymát. Készítek egy kevés ecetes-cukros salátalevet, azzal megöntözöm, de nem sokk...
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: Könnyű1.A tojásokat felszeleteljük, majd egy villa segítségével összetörjük. 2.A lilahagymát finomra vágjuk. 3.Az összetört tojásokat összekeverjük a margarinnal, hozzáadjuk a tejfölt,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalók szobahőmérsékletűek legyenek! A margarint habosra keverjük, majd hozzáadjuk a juhtúrót, a krémsajtokat, az összezúzott fokhagyma gerezdeket,végül a borsot és az összev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást keményre megfőzzük és nagyobb darabokra vágjuk. A zöldségeket alaposan megmossuk, a retket felkarikázzuk, a paprikát apróra vagdaljuk, az uborkát félkarikákra vágjuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű