póréhagyma, sárgarépa, zeller, burgonya
fonnyassz póréhagymát egy fazékban kevés olívaolajon, majd dobáld rá a sárgarépát és a zellert. Kicsit pirítsd őket, majd öntsd fel zöldségalaplével. Ez lehet fűszerezett forró víz is: sóval, petrezselyemmel, zellerlevéllel, kurkumával, fekete borssal. Hogy igazán összeérjenek az ízek, sokáig főzd, lassú tűzön. Mikor már puhulnak a zöldségek, add hozzá a felkockázott krumplit. Továbbra is főzd lassú tűzön, míg egészen puhák nem lesznek a zöldségek.
A foghagymát és a vöröshagymát vágd fel apróra és futtasd meg a vajon egy lábosban. Szórd meg liszttel, majd öntsd rá a tejet és a zöldséglevest. Kevergesd folyamatosan, amíg fel n...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répákat karikára vágjuk, és egy olívaolajjal felhevített lábasba rakjuk. Ezután hozzáadjuk a kis darabokra szeletelt angolzellert, majd következik a durvára vágott hagyma. Utols...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés A hagymát nagyon finomra aprítom, kis kockákra vágom a csirkemellet, és együtt megpirítom kevés olajon vagy zsíron. Amikor a hús kifehéredett, beleteszem a kockára vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Míg az aprólék felenged, egy csomó petrezselyem zöldet és egy diónyi vöröshagymát apróra vágunk. 2. Az olajban a hagymát megfuttatjuk, majd a mirelit zöldséget beletéve, néh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű