80 g kókuszzsír
30 g holland kakaópor
1 ek. cukor
2,5 ek. kókuszkrém
karamelldarabkák
Felolvasztjuk a kókuszzsírt, majd beletesszük a holland kakaóport, a cukrot és a kókuszkrémet. Nagyon gyorsan kell keverni a kókuszzsír miatt! Alaposan kikeverjük, majd mikor kezd sűrűsödni, levesszük a tűzről és elkezdjük megtölteni a szilikonformát. Csak feléig töltjük, a közepükbe kis karamelldarabkát teszünk, majd feltöltjük egészen a tetejéig. Behűtjük.
Ha az édesebb csokoládét szeretjük, tegyünk bele több cukrot és kókuszkrémet.
Az ananászkarikákat apróra összevágom, összekeverem a kristálycukorral, és öt percig főzöm. A tejszínt a porcukorral kemény habbá verem, összekeverem a vízben felfőzött zselatinnal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszeállítjuk a tésztát és sütjük 190 fokos- sütőfüggő- előmelegített sütőben sütjük kb 70 perc Ha kihűlt, a tetejére csokimázat készítünk Csoki máz: - 12 dkg porcukor - 2 ev...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűAz almát meghámozzuk és kis kockákra vágjuk. A diót apróra vágjuk, a cukorral és fahéjjal összekeverjük. Tészta készítése: A vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű