25 dg sajtkrém (Philadlephia vagy Mascarpóne)
2 dl tejszín (LM)
2 evőkanál édesítő (GM porcukor, nádcukor, eritritol, stb.)
A sajtkrémet verd fel 3 percig robotgéppel habosra.
Add hozzá a tejszínt és az édesítőt és habosítsd tovább 2 percig.
Ez egy kis tortára való mennyiség.
Egy 26 cm-es formában sütött tortához duplázd meg a mennyiségeket.
Ízesíthető apróra vágott őszibarack befőttel, (holland) kakaóporral, olvasztott GM csokoládéval.
1. A dióbelet egy tepsire rakjuk és forró sütőben pár percig pirítjuk. 2. Amikor kihűlt, éles késsel durvára törjük. 3. A tojásokat szétválasztom, a fehérjét kemény habbá v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a vajat a cukorral habosra keverjük, majd mehet hozzá folyamatos keverés közben a 4 db tojás, a vaníliás cukor és a tej is. A lisztet, a kakaóport, a sütőport és a sót...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat válasszuk ketté . A fehérjét kezdjük el felverni , amikor már félig keménnyé válik adjuk hozzá kanalanként a cukrot , miközben továbbra is verjük . Amikor már szinte te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot karamellé olvasztjuk, hozzáadjuk a vajat. A szeletelt almát ráhalmozzuk, megszórjuk ízlés szerint fahéjjal. A tojást a cukorral habosra keverjük, a többi hozzávalót is bel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű