500 gzakysané smetany
2 šálkymoučkového cukru (nebo méně/více, podle chuti)
3 lžíceželatiny v prášku
50 gjahody
pár bobulíhroznů
2 kskiwi
1 kspomeranč
2 ksbanány
1 bal.máslových sušenek
Připravíme si větší salátovou misku, kterou vyložíme potravinářskou fólií.
V druhé misce si smícháme všechny suroviny, které jsou potřebné pro přípravu dortu - želatinu připravíme podle návodu na obalu, máslové sušenky pouze polámte na větší kousky, nemusíte je mixérem mixovat na jemný prášek a ovoce nakrájejte na menší kousky.
Celou hmotu navrstvíme do misky s fólií a pěkně uhladíme. Odložíme do chladničky ztuhnout na několik hodin a pak dort pomocí fólie vyjmeme z misky.
Krájíme ostrým nožem a můžeme servírovat. Název hrk hrk znamená, že je nejen připraven velmi rychle, ale i to, že z talíře zmizí vysokou rychlostí a můžete se "hrk hrk" pustit do přípravy nového dortu.
A tojásokat, az átszitált kakaóport és a cukrot egy fém keverőtálba tesszük és még hidegen csomómentesre keverjük. A keveréshez legjobb, ha kézi habverőt használunk, azzal könnyen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet megdaráljuk (vagy már eleve daráltat veszünk).A vajat megolvasztjuk, és összekeverjük a darált keksszel. A kapcsos tortaforma aljába egyenletesen eloszlatjuk, és...
Elkészítési idő: 0,5 Nehézség: Könnyű1. A tojások fehérjét kemény habbá verjük a porcukrot fokozatosan adagolva hozzá. 2. Ezután a tojások sárgáját egyenként hozzáadjuk, közben folyamatosan keverjük. 3. Keverj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojások sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük. Ez elektromos habverővel, maximális fokozaton 4-5 perc. A lisztet hozzáadjuk, elfelezzük, és az egyiket a kakaóval és a vízze...
Elkészítési idő: Elkészítési idő Nehézség: Könnyű