1 fej kelkáposzta
3-4 krumpli
só, bors
őrölt kömény
4 gerezd fokhagyma
pirospaprika
Kelkáposztát és a kockákra vágott krumplit odatesszük főni.
Mehet bele só, bors, őrölt kömény.
Pirospaprikás - fokhagymás rántást készítünk, amivel berántjuk a főzeléket.
A krumplit megpucoljuk, megmossuk, kockákra vágjuk. Feltesszük annyi vízben főni, amennyi épphogy ellepi. A vízbe sót, borsot, vegetát és 3-4 babérlevelet teszünk. Amikor a krumpli...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kelkáposztát összevágjuk, megfőzzük, az első levet leöntjük róla.Meleg vízben visszatesszük főni, belekeverünk köménymagot, fokhagymát,sót, cukrot és borsikafüvet.Pár percnyi főz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűOlajon a lisztet és a fokhagymát megfuttatom majd a spenótot rátezsem étfutaom és tejjel a kellő sűrűségűre hígítom..:)
Elkészítési idő: 40-50 perc Nehézség: Könnyű1. Hámozd meg, mosd meg és vágd fel a krumplit. Hagyd hideg vízben. 2. Reszeld le a hagymát. 3. Közepes lángon dinszteld meg a hagymát az olajban, 2-3 perc alatt. Ne...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű