3 nagy rozmaringágat
1 liter jó minőségű fehérbor.
agy rozmaringágat bedugunk (legjobb, ha már virágzik) 1 liter jó minőségű fehérborba és 4 hétig állni hagyjuk világos helyen.
4 hét után leszűrjük és fél decinként étkezés után szépen megiszogatjuk.
Készítsük elő a hozzávalókat, majd a cukrot és a vizet tegyük egy edénybe és főzzük fel. Amikor felfőtt hagyjuk kihűlni. Mossuk meg a citromot, majd karikázzuk fel és a megmosott...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent beleteszek az üvegbe és rácsavarom a tetejét. 21 napig minden nap megrázom, megforgatom. Végül tüllön átszűröm, palackokba töltöm és lezárom. A meggy süteménybe felhaszn...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűSzükség szerinti mennyiségű érett banánt meghámozunk, egy nejlonzacskóba téve lefagyasztjuk. a fagyasztóból kivéve hagyjuk, hogy a banán kissé kiengedjen, majd pépesítjük (ül. rúdm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokoládéturmixhoz a tejet langyosra melegítjük, belereszeljük a csokoládét. Addig keverjük, amíg fel nem oldódik a csokoládé, majd félretesszük, míg ki nem hűl. A fagylaltot és...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű