1/8 tej,
100 g vaníliafagylalt,
20 g friss,
aprított szamóca,
2 cl szamócaszörp
tejszínhab
Turmixolás után tejszínhabbal és 1, friss szamócával díszíthetjük
Elkészítés: 1/2 kg cukrot karamellizálok, a 6 liter vízből 1 literrel óvatosan felöntöm / vigyázni mert fröcsköl,/ amikor a karamellizált cukor elolvadt, hozzá öntöm a maradék 5 l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKedves Felhasználónk, Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását. A recept l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sört a cukorral és a vaníliával felfőzünk. Ha teljesen kihűlt, akkor szeszt öntünk hozzá. Ledugaszolt üvegben 2 hétig állni hagyjuk, azután fogyaszthatjuk.
Elkészítési idő: kb 30 perc Nehézség: Könnyű1. Az előre behűtött hozzávalókat összemérjük.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű