2 l tej
3 filter fekete vagy zöld tea
2 evőkanál nádcukor
fahéj
1 csipetnyi vanília
Forrald fel a tejet, majd 5 percre tedd bele a teát. Ízesítsd a nádcukorral, a fahéjjal és a vaníliával.
2 liter vizet felmelegíteni a cukorral, citromsavval, borkősavval, addig melegíteni, míg a cukor elolvad, majd hozzáöntjük a maradék 4 l hideg vizet is. Belekarikázzuk a citromot é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA ribizlit megmossuk,a száráról lefejtjük a szemeket. Kézzel vagy préssel összenyomjuk,szűrőzsákban 1éjszakán át csöpögtetjük a cukorra és az aszkorbin savra. Másnap felfőzzük (g...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínt tegyük fel melegedni a cukorral és tegyük hozzá a fehér csokit. Olvasszuk össze az egészet. A tejjel keverjük össze a fűszereket,és a pudingport.Majd öntsük hozzá a csok...
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: KözepesAlaposan mossuk meg a citromokat, szárítsuk meg, és a burgonyahámozóval szedjük le a héj sárga részét, vigyázva, hogy a kesernyés fehér részt ne vágjuk le. Tegyük a héjat egy üvege...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű