menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött alma habbal


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Fejenként 1-2 alma
citromlé
cukor
málnaíz
darált dió
tojásfehérje

Elkészítés:


Az alma csutkáját kiszúróval eltávolítjuk, citromos, cukros vízben félpuhára főzzük. Jénai tálba tesszük az almákat, közepüket megtöltjük dióval elkevert málnaízzel, majd bevonjuk kemény tojáshabbal, amibe cukrot tettünk. Sütőben addig sütjük, amíg a tojáshab világos színt nem kap.

Töltött alma habbal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ilonka
Banáncsokival szalámi
Banáncsokival szalámi

Elkészítése: Az ostyalapokat nedves konyharuha közé tesszük puhulni, de nem eláztatni. A kekszet ledaráljuk. A tejet, cukrot, van.cukrot, margarint felforraljuk, ( addig amíg mind...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztina
Kókusz tekercs
Kókusz tekercs

Az élesztőt egy pici cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet, a kókuszreszeléket és a tojássárgáját az élesztővel jól összegyúrjuk. A 4 tojásfehérjét a 30 dkg porcukorral gőz fölö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Karácsonyi omlós keksz (sütipecsétes)
Karácsonyi omlós keksz (sütipecsétes)

A lisztet a deszkára szitáljuk és egy kis mélyedést nyomunk bele. A vajat, porcukrot, és a sót a mélyedésbe tesszük. gyengén összekeverjük, majd a tojás sárgáját is hozzá tesszük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Almás-fahéjas amerikai palacsinta
Avatar Lewis Windy Kedvelnék
Almás-fahéjas amerikai palacsinta

Egy nagy tálban keverd össze az olvasztott vajat, a tojást, a tejet, majd add hozzá a kis darabokra vágott vagy reszelt almát. Egy másik edénybe szitáld a lisztet, vegyítsd a sütőp...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk