Hozzávalók:75-g Szafi ch csökkentett liszt,12-g Szafi bambuszrozsliszt,20- g kokusztejpor,3-g szódabikarbóna,3-g himalája só,2-g fokhagymapor,2-g vöröshagymapor,3- tojás,100-g cukkini(reszelt hámozott)60-g szobahőmèrsèkletű víz
Reszeld le a cukkinit(levèt ne nyomd ki)keverd össze a száraz hozzávalókat külön a nedves hozzávalókat,ebbe tedd a cukkinit,majd öntsd egybe őket ès gyurd össze,5- perc pihentetés.Gyúrd át bambuszrozslisztes felületen.6- rèszre oszd,formázd zsemle formára.Sütőpapirral bèlelt tepsibe süsd(a tetejét tojásfehèrjèvel kend lé)20-25 p sütès
Az átszitált lisztet összekeverjük a sóval. A langyos tejben a cukorral összekeverjük az élesztőt (nem kell felfuttatni, csak jól megáztatni a tejben az élesztőt). A lisztben elmo...
Elkészítési idő: 1-1,5óra Nehézség: KönnyűA langyos cukros vízben felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet a tojással és kevés sóval egy tálba tesszük, az élesztős vizet hozzáöntjük és meggyúrjuk a tésztát. Letakarva 45 percen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát összetörjük, hozzáadjuk a liszteket, az élesztőt (ha nem szárítottal dolgozunk, akkor a langyos vízzel keverjük el), a sót, cukrot, olajat, és az egészet alaposan kidag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 dl langyos tejben kevés cukorral felfuttatjuk az élesztőt. Majd az összes hozzávalóval együtt tésztát dagasztunk. Ezután letakarva 1 órán át pihenni, kelni hagyjuk. Töltelékhe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű