1 cup milk
1 cup Italian bread crumbs
4 chicken breasts cut into halves (8 pieces)
1/4 cup margarine
1 cup chicken broth
2 cups whipping cream
1 tsp dried basil
1/8 tsp pepper
1 cup grated parmesan cheese
Optional: I like to pound and flatten the chicken out a little so it cooks evenly throughout.
Place milk and bread crumbs in seperate shallow bowls. Dip chicken in milk, then coat with crumbs. In a skillet over medium heat cook chicken in butter until browned on both sides. Remove chicken from skillet and keep in a 9x13 pan in the oven on warm.
Add chicken broth to skillet and stir to loosen up browned bits from pan. Stir in cream, basil, and pepper and bring to a boil. Turn heat to low and whisk in parmesan cheese. Pour sauce over the chicken and serve.
Elkészítése: A hagymát, a zellert és a répát megtisztítjuk és felszeleteljük, egy kevés olajban a gombával együtt 2-3 percig dinszteljük, majd felöntjük vízzel és fűszerezzük. Köz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst átkenjük sóval és borssal, majd 2 evőkanálnyi mustárral és 1-2 órán át hűtőben pihentetjük. A vajat felmelegítjük, majd az apróra vágott hagymát és gombát megdinszteljük b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet letisztogatjuk, megmossuk, szárazra töröljük, majd szép szeleteket vágunk belőle (Kb 4 darabot). Ízlés szerint sóval, borssal, oregánóval, kakukkfűvel és bazsalikomm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű