menu

Családireceptkönyv.hu

Evi kedvence


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Teszta:
6 tojas
6 evokanal liszt
6 evokanal porcukor
1 csomag sutopor (ha nem self-raising liszt)
Izles szerint dio vagy mandula

Tortabevono

Krem :
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
1 csomag vanilias pudingpor

Elkészítés:


Teszta :
A tojas feherjet kemeny habba verem.
Kanalankent teszem bele a cukrot..kozben folyamatosan keverem habverovel.
Egyesevel teszem hozza a tojassargajat...kozben tovabb keverem.
Kanalankent - szuron atszitalva - teszem hozza a lisztet. Kozben ovatosan fakanallal keverem, hogy a hab ne torjon ossze.
Ovatosan belekavarom az aprora vagott diot vagy mandulat.
Kivajazott sutopapirral belelt tepsibe ontom, ovatosan elsimitom es tuprobaig sutom.


Krem: a vajat a porcukorral habosra verem. A vaniliapudongport elkeszitem az utasitas szerint. Ha kihult hozzakeverem a vajas cukrot es rakenem a kihult piskota tesztara.

A tetejere tortabevonot teszek.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Tünde
Albert kekszes süti 2.
Albert kekszes süti 2.

A pudingot a cukorral, a kakaóporral, a kávéval összekeverjük, a tejjel hígítjuk, állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük. A tűzről levéve,még melegen beletesszük a margarint, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Nyuszis vajas keksz (Sóbors)
Nyuszis vajas keksz (Sóbors)

A keksz hozzávalóit gyors mozdulatokkal dolgozzuk egybe. Ezután csomagoljuk fóliába, és tegyük hűtőbe 30-60 percre. A hűtőben pihent tésztát enyhén lisztezett felületen nyújtsuk k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Reszelt túrós
Reszelt túrós

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fűszeres almás diós kevert süti (Rupáner)
Fűszeres almás diós kevert süti (Rupáner)

1. A cukrokat a tojásokkal habosra kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a mézeskalácsfűszert a diót, és az olajat, majd homogénné keverjük. 2. Végül hozzáforgatjuk a re...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk