400 gcsirkemell (filézett)
200 gnatúr krémsajt
150 greszelt sajt
200 mltejszín
2 tojás
só
őrölt bors
A vastagabb csirkemellet hosszában kettévágjuk, megízesítjük sóval és őrölt borssal, majd a felvert tojásba mártjuk. Egy jénai tálat kikenünk a krémsajt felével. Erre szórjuk a reszelt sajt felét. Szorosan egymás mellé fektetjük a tojásos csirkemell szeleteket és meghintjük a maradék reszelt sajttal. A reszelt sajtot egy kicsit rányomogatjuk a húsra. A maradék krémsajtot összekeverjük a tejszínnel, sóval, borssal ízesítjük, majd ráöntjük a sajtos húsra. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 60 percet sütjük. Párolt rizzsel, főtt burgonyával, sült krumplival tálaljuk.
A tojást a kókusztejjel egyneművé keverjük, majd beleöntjük a sóval és szódabikarbónával elkavart lisztet, végül csomómentesre keverjük.A fűszerezett húst/zöldséget ebbe a masszába...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, majd, kisméretű kockákra vágjuk. Sózzuk, és félre tesszük. A fokhagymákat megpucoljuk, majd fokhagyma nyomón átnyomjuk. Vöröshagymát megpucoljuk apróra vágjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst besózzuk, lisztbe forgatjuk, kevés olajon elősütjük. A vöröshagymát apróra felvágjuk, és a csíkokra vágott szalonnaszeletekkel megpirítjuk, majd pirospaprikával megszórju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet sózzuk, borsozzuk és dörzsöljük be a fűszerekkel. Egy serpenyőben forrósítsunk olajat, pirítsuk meg a hús mindkét oldalát néhány perc alatt. Vegyük ki a serpenyőből,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű