hu
A vöröshagymát kevés olajon pirítsd meg, rakd hozzá előbb a fokhagymát, majd a húst, és kevergesd fehéredésig. Sózd, borsozd ízlés szerint, és szórd meg pirospaprikával. Öntsd fel...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KözepesA batátát félbe vágtam, alufóliával letakarva megsütöttem. Mikor puha volt kikanalaztam a belsejét, kb fél centis széleket azért hagytam, hogy vissza tudjam tölteni. Egy kevés hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát meghámozzuk, kockára vágjuk. A krumplit szintén meghámozzuk és kockára vágjuk. A céklakockákat beletesszük egy lábosba és annyi vízzel öntjük fel, hogy épp...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű7.Fokhagyma tisztítás Könnyebben meg tudsz szabadulni a fokhagyma héjától, ha előzőleg 15 másodpercre beteszed a mikróba. Ezután már gyerekjáték a fokhagymapucolás. 8.Gyógynövé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű