30dkg búzadara
3 tojás
tej
Darát tojásokkal és annyi tejjel ami egy ujjnyira belepi össze kell keverni és fél- egy órát állni hagyni. Utána meleg olajon át kell sütni szép aranybarnára.
Házi baracklekvárral a legjobb!
Unjuk már a tojások szétválasztását, a habverést, a tojássárgáják kikeverését a cukorral és a sok mosogatnivalót tortasütés után? Akkor most búcsút vehetünk mindezektől, hiszen a t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű8 tojás sárgája + 35 dkg porcukor = habosra keverni 7 evőkanál forróvizet apránként hozzáadni 2 evőkanál kakaót (Holland igaziból 1 is elég) + 1 cs. sütőport 25...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes-Szétválasztjuk a tojásokat, a fehérjéket kemény habbá verjük és hűtőbe tesszük. A tojássárgákat cukorral habosra keverjük, majd az étolajjal is elkeverjük. Hozzáadjuk a citromhéja...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA margarint a porcukorral összekeverjük, majd kihabosítjuk. Ha felhabosodott, hozzáadjuk az őrölt vaníliát, lisztet, és a pudingport. Jól összegyúrjuk a tésztát kézzel. 20 grammos...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű