- 4 db közepes vöröshagyma apróra vágva
- 1 kg laska gomba szeletelve
- 1 evőkanál sertés zsír
- 2 teáskanál őrölt piros paprika
- 2 evőkanál házi piros arany
- 1 teáskanál erős pista
- 2 dl víz
- 1 marék apróra vágott zöldség zöld
A hagymát a zsíron üvegesre párolom, megfuttatom rajta a piros paprikát, majd hozzá adom a gombát, és a többi fűszert. Felöntöm annyi vízzel, hogy kissé ellepje, majd készre főzöm.
Nokedli körettel, tejföllel tálalom.
1. A húst szeletekre vágom, kiklopfolom, majd sóval, borssal ízesítem. 2. Rövid ideig állni hagyom a hűtőben, hogy érjen az íze. 3. A hagymát üvegesre pirítom, majd hozzáad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát és a fokhagymát aprítom, a porét és a chilit karikázom, az újhagymát hosszában 2 cm-es darabokra, a gombákat, petrezselymet nagyobb darabokra vágom. A tésztát sós...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA szeletelt sertéskarajt középen kettévágjuk, de nem vágjuk át teljesen. Pillangó módra kettéhajtjuk és enyhén kiklopfoljuk. Megsózzuk mindkét oldalán, majd a szeleteket egymásra...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű