menu

Családireceptkönyv.hu

Házi debreceni


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 10 kg darált kolbászhús
- 22 dkg só
- 3 dkg őrölt fekete bors
- 8 dkg őrölt pirospaprika
- 5 dkg fokhagyma
- 5 dl víz
- 10 gr szerecsendió virág

Elkészítés:


Alapanyagokat alaposan össze kell gyúrni, majd vékony kolbászbélbe tölteni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Disznóvágás,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Kolbász
Kolbász

1. A húst közepes lyukú tárcsán ledarálom. 2. A fokhagymát egy nappal előtte 2 dl vízbe beáztatom. 3. A kolbásztöltésnél a leszűrt levet hozzákeverjük a húsmasszához, hozzá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: emaxa
lesütott hús- disznovágáskor
lesütott hús- disznovágáskor

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: András
Tenkei Tata véreshurkája
Tenkei Tata véreshurkája

Ugyanúgy készül, mint a májashurka, fontos, hogy a vért nem kell megfőzni!

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Disznótoros töltött káposzta - OK
Disznótoros töltött káposzta - OK

1. A savanyú káposztát kimosom és egy nagy fazékba teszem. 2, A rizst puhára főzöm és lecsepegtetem (használhatok gyors rizst is). 3. A hagymát finomra vágom és egy kanálny...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk