- 2 db csirke alsó comb
- 2 db csirke felső comb
- 2 pohár natúr joghurt
- 1/2 szál póréhagyma apróra vágva
- 1 db újhagyma apróra vágva
- 20 dkg natúr kukoricapehely
- 3 evőkanál étolaj
- 2 evőkanál csirke fűszerkeverék
- 1 kávéskanál mustár
- 5-6 db laskagomba fej egészben
A csirkehúst fűszerezem a csirke fűszerkeverékkel, ugyanezt teszem a gombával is.
A joghurtot összekeverem a póréhagymával, az apróra vágott új hagymával, és a mustárral, majd ebbe forgatom a hús darabokat, és a gombát is.
A kukoricapelyhet kézzel apróbb darabokra töröm, é s beleforgatom a joghurtos sütni valót.
180 fokos sütőben sütöm, alulra kis olajat öntök, felülről pedig megpermetezem egy kis étolajjal.
Az elkészült ételhez natúr jégsalátát kínálok, vagy egyéb könnyű salátát készítek.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Összekeverjük a lisztet, sót, szódabikarbónát. Hozzáadunk 6 evőkanál joghurtot, olajat, és annyi vizet, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk. Zseml...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy órát hűvös helyen pihentetjük. Gyúráskor kell pár perc, míg összeáll. A túrót összekeverjük a pudingporral és az eritrittel, majd hozzá...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: NehézA cukkinit megmossuk, előbb keresztben, majd hosszában félbevágjuk. A széleit kiegyenlítjük, a leesett cukkinit apróra vágjuk. Kivájjuk a közepét, kis csónakokat készítünk. A csóna...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű