6-8 db csirkecomb
1 cs mexikói zöldség
2 kanál liszt
bors
1 nagy doboz tejföl
1 (póré) hagyma
csípős piros paprika
A húst borssal kevert lisztbe mártom, és elősütöm.
Utána tepsibe rakom, rászórom a karikára vágott hagymát, majd a zöldséget. megszórom az erős paprikával, és ráterítem a tejfölt.
Kb fél óra alatt megsül.
Ez is rizzsel az igazi
A csirkeszarnyakat besozzuk,majd friteuseben kisutjuk.Amig megsul elkeszitjuk a chilis szoszunkat: a szarnyak , az olaj es a so kivetelevel ,minden hozzavalot 1 talba teszunk es jo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet ledaráljuk és sózzuk, borsozzuk. Diónyi golyókat hengergetünk belőle. (Eredeti recept szerint 30 db-ot, nekem csak 25 lett belőle.) A sajtot egy tálkába reszeljük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy tálba reszeljük le először a cukkinit, sózzuk be, és hagyjuk, hogy levet engedjen. Nyomkodjuk át pár perc elteltével, így a felesleges lé távozik belőle. Ekkor reszelj...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA szalonnát apró kockákra vágjuk, és lábosban kiengedjük a zsírját. Ezen a zsíron (és szükség szerint plusz zsiradék hozzáadásával) dinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Tűz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű