Írta:Lantos Sándorné
Hozzávalók:
50 g kovász
150 g víz
70 g vénusz étolaj
70 g reszelt trapista sajt
120 g TK Lidl liszt BL 200
200 g Lidl finom liszt BL 55
8 g só
1 tk őrölt köménymag
1 tojás
Elkészítés:
A hozzávalókat kézzel összedagasztottam. Betettem a hűtőbe 27-én 17 órakor.
30-án délután sütöttem ki. Nagyon finom lett.
Elkészítése: Mézes lapok elkészítése: A lapok hozzávalóit összegyúrjuk,két részre osztjuk és vajjal kent tepsi hátán két lapot sütünk egyenként. A tésztát megszurkáljuk, hogy n...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almákat meghámozzuk, és falatnyi kockákra daraboljuk. Az almadarabokat megmossuk, fazékba tesszük, és felöntjük 1 l vízzel. Elkezdjük főzni, és rakunk bele egy csipetnyi sót, 3...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás fehérjét kemény habbá verjük az összes többi alap anyagot összekeverem villával a puding port csak úgy bele öntöm por alakban.A túrós krémet meg a kemény habot összeforgato...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A sárga piskótához a tojások sárgáját a cukorral alaposan kikeverjük, majd a fehérjét csipet sóval felverjük. A liszthez hozzáadjuk a sütőport és elkeverjük. A sárg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű