10 csirkecomb
2 narancs
2 kanál méz
3 gerezd fokhagyma
Kis darab gyömbér
Chili
2 kanál olaj
Só
Bors
Chilis-narancsos-mézes csirke :)
Recept: Készítettem egy pácot, és ebben hagytam állni egy éjszakát a sózott-borsozott csirkét. Pác: 1 narancs leve, 1 narancs húsa, 2 kanál méz, chili, 3 gerezd fokhagyma, kis darab gyömbér, 1 kanál olaj. Ezeket egy edénybe raktam, s leturmixoltam. Ebben hagytam állni a húst, majd tepsi és sütés :)
1. A csirkemellet felcsíkozzuk, sózzuk-borsozzuk. A fokhagymát megpucoljuk. Kevés olajat melegítünk egy edénybe, a fokhagymát fokhagymanyomóval belenyomjuk és a felszeletelt baconn...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket felszeleteljük, sózzuk-borsozzuk. A tejfölt összekeverjük a tojásokkal, a liszttel, a fokhagymával, a medvehagymával vagy a snidlinggel és a petrezselyemmel és...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet elkészítem, mint a pörköltet, majd félpuhára főzöm. 2. A káposztát kicsit kimosom, majd felteszem kevés vízzel főzni, egy kevés rántással berántom, félpuhára...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz