menu

Családireceptkönyv.hu

Chakli- rizs ropogós


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


200 g rizsliszt
1 pohár (125 g joghurt)
1 ek szezámmag
1 tk só
1 tk olaj

Elkészítés:


A sütőt 180 fokra előmelegítem. Az alapanyagokat kb. fél deci vízzel összedolgozom úgy, hogy égetett tészta-sűrűségű masszát kapjak. Csillagcsöves habzsákba töltöm, majd 5 centi átmérőjű csigákat nyomok belőle egy sütőpapírral bélelt tepsire. 30-40 percig sütöm, amíg aranybarna lesz.

Trükkök, tippek, praktikák:


Finom ropogtatnivaló, ami akár krémlevesek mellé is tökéletes.

Chakli- rizs ropogós

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: zsuzsi0629
Töltött padlizsán
Töltött padlizsán

A padlizsánokat megmossuk,és kettévágjuk hosszában.A magvas részét kikaparjuk,sózzuk,és borsozzuk.A főtt tojást,és a sajtot lereszeljük.A töltelék hozzávalóit villával alaposan öss...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ágnes
Mustáros pác
Mustáros pác

Ezeket összekeverni és rákenni a húsra, majd megsütöm

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Májashurka zsemlével
Májashurka zsemlével

A főtt disznómájat megdaráljuk, megmérjük, összevágjuk feleannyi apróra vágott tokaszalonnával, ugyanannyi megdarált hússal és három-négy tejbe áztatott, átpasszírozott zsemlével,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldborsós tarhonya
Zöldborsós tarhonya

---A tarhonyát egy serpenyőben, zsiradék nélkül megpirítom majd felöntöm kétszeres mennyiségű vízzel, sózom, fedővel befedem és kis hőmérsékleten puhára főzöm --A finomra vágott v...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk