200 g rizsliszt
1 pohár (125 g joghurt)
1 ek szezámmag
1 tk só
1 tk olaj
A sütőt 180 fokra előmelegítem. Az alapanyagokat kb. fél deci vízzel összedolgozom úgy, hogy égetett tészta-sűrűségű masszát kapjak. Csillagcsöves habzsákba töltöm, majd 5 centi átmérőjű csigákat nyomok belőle egy sütőpapírral bélelt tepsire. 30-40 percig sütöm, amíg aranybarna lesz.
Finom ropogtatnivaló, ami akár krémlevesek mellé is tökéletes.
A padlizsánokat megmossuk,és kettévágjuk hosszában.A magvas részét kikaparjuk,sózzuk,és borsozzuk.A főtt tojást,és a sajtot lereszeljük.A töltelék hozzávalóit villával alaposan öss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzeket összekeverni és rákenni a húsra, majd megsütöm
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA főtt disznómájat megdaráljuk, megmérjük, összevágjuk feleannyi apróra vágott tokaszalonnával, ugyanannyi megdarált hússal és három-négy tejbe áztatott, átpasszírozott zsemlével,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű---A tarhonyát egy serpenyőben, zsiradék nélkül megpirítom majd felöntöm kétszeres mennyiségű vízzel, sózom, fedővel befedem és kis hőmérsékleten puhára főzöm --A finomra vágott v...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű