tojásfehérjét kemény habbá verek, és ízlés szerint édesítem, majd kb 1,5 bögre kókuszreszeléket finoman hozzáadagolok.
Sütőben kb. 180 fokon addig sütöm a golyókat míg egy pici színt kaptak. (Vigyázzunk, mert könnyen megég!)
A végén a kihűlt golyókat paleo étcsoki krémbe (étcsokit plusz 2 ek. kókusztejet megmikróztam) mártjuk.
1. A két réteslapot megsütöm, az egyik tetejét tojással megkenem. 2. A gesztenyemasszát a vajjal, rummal kikeverem, majd rákenem a rétesre. 3. A gesztenyés keverékre rumba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrni, másnap 3 nagyon vékony lapban kisütni. A krémhez a tejben a lisztet sűrűre főzni. Amikor kihűlt hozzákeverni a margarint, porcukrot, citromot és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A tojásokat az édesítővel, a mézzel és a sóval tejföl sűrűségűre felverjük, majd apránként beleszitáljuk a lisztet. A tésztát egyenletesen eloszlatjuk egy 20*20 cm-es...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hozzávalókat a babapiskóta kivételével kézi habverővel összekeverjük abban az edényben, amiben főzni is fogjuk. Eleinte kissé csomós, de ez fel fog oldódni főzés közben. Közepes...
Elkészítési idő: 7 perc Nehézség: Könnyű