menu

Családireceptkönyv.hu

Lilahagyma lekvár húsokhoz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg lilahagyma

3 evőkanál méz

3 evőkanál balzsamecet

késhegynyi mézeskalács fűszerkeverék

törött bors

Elkészítés:


a hagymát vékony szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, Meglocsoljuk a mézzel, meghintjük a mézeskalács fűszerkeverékkel. Félretesszük annyi időre, amíg levet nem enged. Közepes lángon addig pároljuk, amíg az összes lé elpárolog mellőle. Hozzáadjuk a balzsamecetet. Egyet forralunk még rajta és már kész is van

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Judit
Bolonyai szósz Judit módra
Bolonyai szósz Judit módra

A hagymát megdinszteljük olivaolajon, és amikor már kezdi kicsit odakapni beleteszük a daráthúst. Amior kicsit kezd megpiruni akkor hozzá adjuka az aprora vágott sárgarépát, papri...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mentás mangó chutney
Mentás mangó chutney

A fűszereket felforraljuk a vízzel és az almaecettel. Majd leszűrjük őket. Viszont a megmaradt folyadékba beletesszük a chutney többi hozzávalóit. 10-15 percig főzzük. Legutolsónak...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zoltán
Salsa
Salsa

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Házi ketchup Borbás Marcsi módra
Házi ketchup Borbás Marcsi módra

A paprikát, a paradicsomot, az almát megmossuk. A paprika csumáját, az alma magházát eltávolítjuk, a hagymákat megpucoljuk, és minden összetevőt apróra vágunk. A fűszerekkel együtt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk