4 db gomba - csiperke/sampion
2 gerezd fokhagyma
1 marék bébispenót
1 evőkanál tejföl (20%-os)
só
bors - fekete (tört)
A gombafejek közepéből kitörjük a szárakat. A szárakat apróra vágjuk a fokhagymával együtt. Kevés olívaolajon elkezdjük pirítani az apróra vágott gombaszárat és fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk. Hozzákeverjük az apróra vágott spenótot. Pár percet várunk, amíg összeesik, majd hozzákeverjük a tejfölt. Beletöltjük a "krémet" a gombafejekbe, és kb. 20 percig sütőben sütjük 180 C-on.
A burgonyákat meghámozzuk, karikákra vágjuk. Enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük a levét. Rászórjuk a maréknyi lisztet, a felvert tojást megsózzuk, ráöntjük a burgonyára é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyákat hámozás után 2 mm vastag karikákra vágjuk. (Erre a célra én egy éles, univerzális reszelőt használok, ami hullámosra vágja az uborkát, krumplit.) A cukkinikat héjastó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű6-8 db kemény tojás 1 db egész tojás 2 db zsemle fokhagyma vöröshagyma piros paprika bors só zsemlemorzsa olaj a sütéshez Elké...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű