60 dkg liszt
40 dkg sütőmargarin
20 dkg porcukor
4 tojás sárgája
A lisztet elmorzsolom a margarinnal, majd összekeverem a porcukorral, végül hozzáadom a tojások sárgáját.Határozott mozdulatokkal összegyúrom.
Felhasználásig hűtőbe teszem.
Tölteléknek lehet krém gyümölcs vagy bármi amit szeretünk
A meleg mézbe feloldjuk a vajat és hozzáadjuk a többi anyagot. Simára gyurjuk , ízesítjük fahély , szegfűszeg , citromhély . Kiszaggatva , tetejét tejfölös tojássárgájával kenjük ,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mascarponét a porcukorral habosra keverjük. Botmixerrel pépesítjük a szedret és a mascarponéhoz adjuk, a kemény habbá vert tejszínnel együtt. Műanyag tálba öntjük és pár órára a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéket egy nagy tálban félig felverjük, majd hozzáadjuk a cukrot és kemény habbá verjük. Belekeverjük a vaníliakivonatot is. A keményre vert tojásfehérjéhez legalább 3...
Elkészítési idő: 36 perc Nehézség: KönnyűElkészítjük a bundázó tésztát: a lisztet kis tálba tesszük. A tejet a tojások sárgájával habverővel jól elkeverjük, a lisztre öntjük, hozzáadjuk a cukrot, sót és az egészet habverő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű