elsősorban padlizsán :)
http://hobbikert.hu/magazin/bemutatjuk-a-legismertebb-padlizsaneteleket.html
1/2 kg savanyúkáposztát puhára főzünk feketekávéskanálnyi köménnyel. 60dkg lapockából sok hagymával, paradicsommal, paprikával pörköltet csinálunk. A káposztát, miután leöntött...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű200 fokra melegítsük fel a sütőt és kenjünk ki egy tepsit vajjal. Főzzük forró sós vízben 2 percig, majd vegyük ki és tegyük át a vajazott tepsibe. Keverjük össze egy tálban a te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megmossuk és héjában megfőzzük, majd ha kihűlt meghámozzuk. Az apróra vágott vöröshagymát olajon üvegesre pároljuk és hozzáadjuk a darált húst, amit fehéredésig sütünk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 ek olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát. Rádobjuk a felkockázott húst és kissé lepirítjuk. Fűszerpaprikát, sót teszünk rá ízlés szerint és borsozzuk....
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Közepes