Egy nagyobb tálba teszünk, 1 dl vizet, 3 evőkanál kakaóport, 5 evőkanál cukrot, 1 Rama margarint elkockázva, 1 cs. vaníliás cukrot, 1 evőkanál zselatint.Addig főzzük, amíg a margarin elolvad (pár perc).
A tűzről levesszük, hozzáadunk 2 tasak Turista tejport és 1 tasak puffasztott rizst
Folpackkal kibélelt őzgerinc vagy más formába tesszük, a tetejét is betakarjuk, kihűlés után szeleteljük.
A fóliát hagyjuk végig rajta, hogy ne száradjon ki később se.
A darált kekszet, 15 dkg puha vajat, rumot és 5 dkg porcukrot összekeverjük és kibéleljük vele a desszertgyűrű oldalát. Beletesszük a következő krémet: kikeverjük a gesztenyemasszá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz hozzávalókat (a lisztet, a cukrot, a sütőport és a sót) a robotgép keverőtáljába tesszük és belekockázzuk a jéghideg vajat, morzsás állagúra keverjük (ezt kézzel is lehet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit kevés langyos tejjel összegyúrjuk,3 lapot sütünk belőle. A krémhez a tejet felfőzzük a liszttel,a margarint kihabosítjuk a porcukorral,miután kihűlt a puding,...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: Közepes