menu

Családireceptkönyv.hu

Sajttal töltött rántott hús sütőben sütve


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



60 dkg csirkemell
10 dkg gorgonzola
5 dkg parmezán
só, bors

A panírhoz:

2 evőkanál liszt
2 tojás
3 evőkanál zsemlemorzsa

Elkészítés:


A csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit belőle és ezt követően kettőbe hajtjuk. Majd vastagon bepanírozzuk. Ezt követően kivajazott tepsibe tesszük és a tetejét átkenjük olívaolajjal, majd 200 fokon 20 perc alatt készre sütjük. A sütési idő felénél érdemes megfordítani a húsokat, hogy egyenletesen süljenek.

Sajttal töltött rántott hús sütőben sütve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Klaudia
Ropogós, omlós, sült kacsacomb
Ropogós, omlós, sült kacsacomb

A szépen megtisztított, sütésre előkészített kacsacomboknak a bőrét egy éles késsel bekockázzuk, és jól besózzuk. A sütőt felforrósítjuk 220 °C -ra. Egy tepsibe fektetjük a combo...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: SziSzi
Narancsos Kacsa
Avatar Szilvi Kedvelnék
Narancsos Kacsa

Megtisztítom, beirdalom a kacsát.Sózom borsozom.Beteszem egy jénaiba vagy tepsibe.Lefedem fóliával és 180 fokon körülbelül 1-1,5 óráig sütöm alsó felső programon.Ha letelt az idő m...

Elkészítési idő: 2,5-3 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Klári
Gombás-tejfölös csirke
Gombás-tejfölös csirke

A csirkecombok bőrét lehúzzuk, megmossuk. A szalonnát csíkokra, majd kis kockákra vágjuk, ha üvegesre sültek, a zsírjába beletesszük a szintén kockákra vágott hagymát, megdinsztel...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Mézes-fokhagymás-sajtos csirkeszárny
Mézes-fokhagymás-sajtos csirkeszárny

A szárnyakat megmosom, megtisztítom, enyhén megsózom, és egy kiolajozott tepsi alján elrendezem. Egy tálban összekeverem a hozzávalókat, és ráöntöm a húsra úgy, hogy mindenütt...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk