menu

Családireceptkönyv.hu

Clatite la cuptor cu carne si ciuperci


Írta:

Elk. idő: 50 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Pentru 8 clatite:
1 ou
300 ml lapte
1 varf lingurita sare
1/4 plic praf de copt
300 gr faina
ulei pentru uns tigaia
Pentru umplutura:
1kg carne(tocata)
350 gr ciuperci din conserva
1 ceapa rosie
1 ardei
5 catei de usturoi
1 ou
patrunjel
Pentru gratinat:
1 ou
200 ml smantana
1/2 legatura marar
sare
ulei pentru uns forma

Elkészítés:


Pentru clatite: am frecat oul cu sare, am adaugat laptele rece, apoi faina amestecata cu praful de copt. Am omogenizat bine si am inceput sa prepar clatitele intr-o tigaie cu diametrul de 22 cm, punand cate 1 polonic de aluat in tigaia incinsa si unsa cu putin ulei. Am copt fiecare clatita cate 1 minut pe fiecare parte, la foc mai intens.

Pentru umplutura: am tocat preparatele din carne(2 carnati de casa, 3 snitele, 2 buc piept de pui preparat la gratar, 3 felii kaizer).

Ceapa am tocat-o solzisori si am calit-o in putin ulei, apoi am adaugat ciupercile scurse si tocate. Am amestecat de cateva ori sa nu se lipeasca si am ridicat de pe foc, lasand la rece.

Dupa racire, am amestecat ciupercile si ceapa cu carnea tocata, am adaugat 1/2 legatura patrunjel verde tocat, un ou si un gogosar spalat, curatat si taiat cubulete si am omogenizat bine.

Condimente nu a fost cazul sa adaug, deoarece toate ingredientele din carne au fost condimentate in timpul prepararii anterioare.

Am cuplat cate doua clatite, astfel incat cu amandoua sa obtin lungimea formei termorezistente in care le-am preparat si am intins cate un sfert din compozitia de carne si ciuperci, la un capat al clatitelor, apoi le-am rulat si le-am asezat in forma de copt, unsa cu putin ulei, una langa alta.

Pentru gratin: am batul oul cu putina sare, apoi am adaugat smantana si mararul tocat, am omogenizat si am turnat totul peste clatite.

Am dat vasul la cuptor pentru 35 de minute la 180 grade.

Trükkök, tippek, praktikák:


Se poate adauga si cascaval ras, deasupra, cu 5 minute inainte de stingerea cuptorului.
2Se pot servi cu ketchup dupa preferinte.

Clatite la cuptor cu carne si ciuperci

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Töltött cukkíni
Töltött cukkíni

A cukkinik közepét kikaparom, vegetával megszórom. A húsa egy részét megtartom a töltelékbe. Ledinsztelek egy hagymát, apróra vágott kápia / pritamin paprikát rádobom a hagymára pi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Farmosi féle húsos zöldséges egytálétel
Farmosi féle húsos zöldséges egytálétel

Mindenféle-(ízlés szerint)- zöldséget felvágsz vékonyra, és szinte égő olajban gyorsan átsütöd. Lényeg, hogy ne süljön meg teljesen, hanem csak a külső része. Ízesíted fűszerekkel,...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Fahéjjal szórt gyors túrógombóc
Fahéjjal szórt gyors túrógombóc

Egy nagyobb lábosban vizet teszünk fel forrni egy kicsi sóval. A túrót villával jól összetörjük, és összekeverjük a többi hozzávalóval. Ha a tojásfehérjét habbá verve a végén adju...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Túrósnudli
Túrósnudli

A tojást villával kicsit felverjük, hozzáadjuk a túrót, áttörjük, majd belekeverjük az édesítőt és lassan hozzáadagoljuk a lisztet, összegyúrjuk.  A tésztából nudlikat formázunk é...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk