1 conopida
- 60g pesmet
- 100g unt/marg.
- 150g sunca presata /Kaiser/Bacon...
- 200ml smintina lichida
- 2 oua
- 100g cascaval ras
- 2-3 catei d eusturoi
- sare + piper
Cuptorul se incinge la 200°C.
Conopida se fierbe ca 10-15 min in apa cu sare sau supa.
Se scoate si se lasa la scurs.
Pesmetul se prajeste putin in untul/marg incinse bine.
Se adaoga usturoiul taiat/zdrobit se amesteca pe foc putin impreuna dupa care se adaoga sunca si se trage totul deoparte.
Smintina se bate bine pina devine frisca,se adaoga in ea ouale la fel batute bine,sare + piper si cascavalul ras.
Intr-un recipient rezistent la temp. inalte se aseaza conopida, ori intreaga,ori injumatatita ,ori taiata bucatele,fiecare cum doreste.
Peste ea se adaoga amestecul de pesmet-sunca si deasupra se toarna amestecul de smintina-cascaval.
Totul se introduce in cuptorul deja incins pina ce cascavalul deasupra se rumeneste.
Gradul de rumenire este dupa prefernta fiecaruia.
A cukkinit meghámozzuk /nem fontos/, szeleteljük és sóval vagy ételízesítővel megszórjuk. Hagyjuk 10-15 percet állni. A cukkini szeleteket bepanírozzuk úgy, hogy a sajt felét a fe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső körben érdemes a tahinit a citromlével úgy összedolgozni a mixerrel, hogy egy percig járatjuk a gépet, majd a tál oldalára tapadt masszát újra az edény közepére terelj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű. A cukkinit megmossuk, lereszeljük. Sóval megszórjuk, majd kinyomkodjuk a levét. 2. Elkészítjük a palacsintatésztát. A hozzávalókból a palacsintatésztánál sűrűbbet keverjünk ki,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Tedd a mandulákat egy tálba, és önts rá annyi hideg vizet, amennyi ellepi. 2. Hagyd állni minimum 12 órát. Azért írom, hogy minimum, mert ez igazából attól függ, hogy milyen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű