50 dkg darált hús, 1 fej hagyma, 2 cikk fokhagyma, kevés olaj, só, bors, 1 tojás, a panírozáshoz: liszt-tojás- zsemlemorzsa.
A két féle hagymát apróra vágjuk és kevés olajban megdinszteljük, majd a húshoz adjuk, hozzáadjuk a tojást, sóval és borssal fűszerezzük és összedolgozzuk. A darált húsból golyónyi masszákat formázunk, tenyerünkkel ellapítjuk és lisztbe, tojásba majd zsemlemorzsába forgatjuk óvatosan. Sütőlemezre pakoljuk és előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.
a tejfölből 2 db tojás 2 gerezd reszelt fokhagyma 1 evőkanál pirospaprika só bors csinálunk egy pácot , Beleforgatjuk a sózott ,borsozott tarját, Pár órára hűtőben tesszük ,akár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA párizsit közepesen vékony szeletekre vágjuk. Egy tálba tesszük a lisztet, egy másikba a tojásokat, egy harmadikba a zsemlemorzsát. Szokott módon panírozzuk be, zsemlemorzsa...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A hagymát tisztítsuk meg, a paradicsomot mossuk meg, majd szeleteljük fel vékony karikára. 2. A sajtot vágjuk fel hosszú, vékony csíkokra. 3. A fokhagymát tisztítsuk meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sörhöz keverem a reszelt vöröshagymát, a reszelt fokhagymát, a mustárt, a sót, a fűszerpaprikát, a kakukkfüvet, belehelyezem a tarjaszeleteket és hűtőbe teszem pácolódni. Legjobb...
Elkészítési idő: 1 óra + pácolás Nehézség: Közepes