50 dkg pulykamell
25 dkg csiperkegomba
175 g tejföl (vagy főzőtejszín)
1 ek. szőlőmagolaj
bors ízlés szerint
só ízlés szerint
ételízesítő ízlés szerint
gy tepsit kikenünk szőlőmagolajjal.
Ebbe belehelyezzük a kiklopfolt pulykamell szeleteket, rászórjuk a felszeletelt gombát, majd sózzuk, borsozzuk.
A tejföllel elkeverjük az ételízesítőt és rálocsoljuk a gombás húsra.
Sütőben 200 fok kb. két óra alatt készre sütjük.
Köretként rizzsel tálalhatjuk, de önmagában is fogyasztható.
A tésztához valókból készítünk egy csomómentes tésztát és hozzá keverjük az apróra vágott tarját és az aprított újhagymát,majd a sajtot. Gofri sütőben megsütjük.Tehetünk rá tejföl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megpucoljuk, félbe majd vékony szeletekre vágjuk. A krumplikat meghámozzuk, megmossuk és felszeleteljük vékony karikákra. Megszárítjuk papírtörölközővel. 2 ek forró olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJénai tál aljára 2 ek olajat teszek, felkarikázom a vöröshagymát amit rászórok, ennek a tetejére teszem a bacon szalonnába tekert virslit. Ezt addig sütöm amíg üveges nem lesz a ha...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA sütőt 180 °C-osra előmelegítjük. A bárányt sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőt szárazon felforrósítunk, beleöntjük az olajat, majd a bárányt mindkét oldalán, oldalanként 2-2 percig...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű