120 gr faina
500 ml lapte
4 oua
120 gr unt
1 plic zahar vanilinat
120 gr zahar
1-2 linguri de apa
1. Separa ouale.
2. Bate spuma albusurile.
3. Mixeaza galbenusurile cu ambele tipuri de zahar si cu apa.
4. Pune untul taiat cubulete peste galbenusuri. Mixeaza pana cand se omogenizeaza.
5. Incorporeaza faina in ploaie, apoi laptele cald.
6. Cu o spatula incorporeaza albusurile.
7. Unge cu unt o tava de copt, presara faina si pune compozitia in ea.
8. Baga tava in cuptorul incins la 175 de grade Celsius.
prajitura magica prajitura usoara
Az almákat megpucoljuk, lereszeljük. A diót, csokoládét durvára vágjuk, a mazsolát beáztatjuk. Figyeljünk, hogy a liszt mennyiségét a többi száraz hozzávaló súlyával csökkenteni ke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a vanília pudinggal megfözzűk és ha kihűlt hozzá keverjük a Rama margarint és a porcukrot. A gesztenyemasszát összekeverjük a rummal és egy csapot evőkanál porcukkoral.Ka...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA magozott meggyet levével együtt öntsd egy fazékba, adj hozzá ízlés szerinit cukrot, 2 evőkanál holland kakaót, forrald fel, majd add hozzá a búzadarát! Ezután vedd le a tűzről, é...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéket egy csipet sóval habbá verjük. A tojássárgákat a cukorral és a vaníliás cukorral, a túróval, valamint a sütőporral elkevert liszttel összek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű