menu

Családireceptkönyv.hu

Pulpe de pui la cuptor


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3-4 pulpe de pui
10 cartofi
3 cepe
3-4 gogosari
2 morcovi,
o radacina patrunjel
ulei
suc de rosii (optional)

Elkészítés:


Se taie bucati mari vreo 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, 3 cepe, 3-4 gogosari (sau ce legume prefera fiecare). Toate astea se condimenteaza (sare si piper) si se pun intr-o tava cu 1/2 cana apa si cateva linguri de ulei, eventual si putin suc de rosii. Deasupra se pun bucati de carne ( eu prefer de pui). Se acopera tot cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 45-50 min. Apoi se scoate folia si se mai lasa in cuptor 20-25 min. la foc tare sa se rumeneasca bine carnea.

Pulpe de pui la cuptor

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Szószos csirkecombok paradicsomos-hagymás burgonyáva
Szószos csirkecombok paradicsomos-hagymás burgonyáva

A megtisztított hagymát olívaolajon megdinszteljük és hozzáadjuk a húsokat is. Amikor feldobja a levét, visszavesszük a lángot és fűszerezzük. A paradicsomot és a paprikát megt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Teri
Mustáros hagymás csirkemell
Mustáros hagymás csirkemell

A húst nagy szeletekre vágjuk és átkenjük a fűszerekkel. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük és olajon megpirítjuk, majd a csirkét is pirítjuk 3-4 percig. A mustárt hozzákeverj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gabriella
Tejszínes fokhagymás csirke
Tejszínes fokhagymás csirke

A lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával, majd a sózott, borsozott hússzeleteket. Egy lábasban megolvasztjuk a vajat, majd hirtelen elősütjük rajta a húsokat, majd ha mind kisült...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Gitka
Kapros-tormás csirkecombok céklás pürével
Kapros-tormás csirkecombok céklás pürével

Elkészítése: A combokat alaposan megmossuk és megtisztítjuk. A hagymákat meghámozzuk, és apróra vágjuk, majd kevés olajban megpároljuk. Belerakjuk a combokat, sózzuk, borsozzuk, ho...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk