300 g cascaval
5 felii muschi file afumat
1 fir ceapa verde
cateva masline
½ ardei capia rosu
cateva fire marar
1 lingurita unt
1 lingura branza cu smantana Fagaras
1 lingura ceva fin Delaco
Cascavalul cu tot cu ambalaj se pune intr-o cratita cu apa clocotita. Se opreste focul, se pune capacul si se tine cateva minute pana ce acesta se inmoaie. Se desface ambalajul si se varsa cascavalul moale pe o hartie pentru copt ori celofan si se intinde cu facaletul. Adaugam umplutura formata din ingredientele tocate marunt plus untul si branzeturile si se ruleaza ajutandu-ne de hartia de copt. Se introduce la frigider si se portioneaza dupa 2-3 ore.
a a fagyasztóból veszem elő az uborka salátának valót akkor egy szűrőbe teszem és jó forró vízzel leöntöm összekeverem és utána hideg vízzel öntöm le...Így elveszi a hűtő ""ízét""...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mártáshoz a majonézt, a joghurtot, almalét, citromlét, sóval, borssal és a reszelt szerecsendióval összekeverjük. A csirkehúst bőr nélkül csíkokra vágjuk. A megmosott zellerszár...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA céklát előpároltam. Olajban megfuttattam a hagymákat, majd rátettem a darabokra vágott almát (héját levágtam) Ment bele a cékla sóztam. Fedő alatt továbbpároltam. Balzsamece...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátaleveleket megmossuk és alaposan lecsurgatva kisebb darabokra tépkedjük. Az olajhoz keverjük a citrom levét és kivájt húsát, a mustárt, egy kevés sót és a hajszálvékony kari...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű