1 szép darab csülök
kevés olaj
bazsalikom, bors, só
a csülköt félig megfőzzük
fel lehet használni a fuszulykalevesben megfőtt csülköt/ egy részét is erre a célra
lefejtjük nagyobb darabokban a csontról
olajban kevés vízzel puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük
lerben is lehet sütni
fűszerezzük bazsalikommal és borssal, sóval csak, ha muszáj
krumplisalátával tálaljuk
A szalonnát kiolvasztjuk, majd rátesszük a tarhonyát és kissé megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd pár percig együtt sütjük tovább. Az edényt lehúzzuk a tű...
Elkészítési idő: 70perc Nehézség: Könnyű-A darált húshoz hozzáadjuk , a reszelt fokhagymát, egész tojást, a tejben áztatott kenyeret, sóval, borssal ízesítjük. --Ebből a masszából gombócokat formálunk, s kevés olajon m...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesA szűzérméket felkarikázzuk 2 cmes karikákra. Kicsit kiklopfoljuk a húst. Lereszeljük a fokhagymát. A fokhagymára olivát öntünk , ételízesítőt, sót, borsot teszünk rá és ezzel a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A malackarajt megmossuk, leszárítjuk, a bőrét sűrűn bevagdossuk, bedörzsöljük sóval, borssal és előmelegített, forró sütőben, kis vizet öntve alá hirtelen megpirítjuk, majd mérs...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz