menu

Családireceptkönyv.hu

TÖLTÖTT PAPRIKA


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40-50 deka darált hús,
10 darab zöldpaprika,
egy fej vöröshagyma,
egy tojás,
10 deka rizs,
só, borz, majoránna,
petrezselyemzöldje,
3 deka zsír,
1 liter paradicsommártás.

Elkészítés:


A zöldpaprika magházát eltávolítjuk, az ereket kiskanállal kikaparjuk és jól megmossuk. A rizst félpuhára fűzzük és lehűtjük. A húst megsózzuk, fűszerezzük és a finomra vágott, zsírban megpirított hagymával, egy tojással jól összegyúrjuk. Megtöltjük vele a víztől lecsurgatott paprikákat, majd lábasba tesszük, ráöntjük a paradicsommártást és lassú forralással puhára főzzük.

TÖLTÖTT PAPRIKA

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Klári
Frankfurti leves
Frankfurti leves

1.A hagymát, a fokhagymát és a krumplit felkockázzuk, a káposztát vékony csíkokra vágjuk. 2. A hagymát kevés olajon megdinszteljük a fokhagymával együtt, sózzuk-borsozzuk. Hozzáa...

Elkészítési idő: 35 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Fokhagymakrémleves
Fokhagymakrémleves

A vajat fölolvasztjuk, majd rátesszük a fölkockázott hagymát. Amikor a hagyma megpuhult a vajon, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Ha már érezzük a fokhagyma illatát, f...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vasárnapi tyúkhús leves
Vasárnapi tyúkhús leves

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: keria
Becsinált leves
Becsinált leves

A hagymát nagyon apróra vágjuk és kevés zsiradékon megdinszteljük, majd hozzáadunk egy kevés pirospaprikát. Vigyázzunk, nehogy megégjen a paprika majd beletesszük a húsokat, átfor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk