menu

Családireceptkönyv.hu

Tepsis palacsintás csirke


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 3 fő részére
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csirkemell filé
2 tojás

(én egy pici cukrot is tettem bele)
liszt
2 dl víz
1 ek olaj
további fűszerek ízlés szerint

Elkészítés:


A csirkemell kivételével az összes hozzávalót összekeverjük. A lisztet kisebb adagokban adjuk hozzá és amikor egy közepesen sűrű palacsinta tésztát kapunk, akkor készen is vagyunk vele.

Egy kisebb tepsit sütőpapírral kibélelünk, erre öntjük a palacsinta tésztát és beletesszük a csirkemellet.

A tetejére alufóliát teszünk és 180 fokon elkezdjük sütni. Amikor a csirkefiléket látjuk, hogy fehér, akkor levesszük az alufóliát és még addig hagyom sülni, amíg egy kis színt nem kap a tészta.

Tepsis palacsintás csirke

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csirkecsíkok fokhagymás-tejfölös bundában
Csirkecsíkok fokhagymás-tejfölös bundában

A húst megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, meghintjük sóval, jól átforgatjuk, és kicsit hagyjuk lecsepegni. Bő olajat forrósítunk. Egy tálkába szórjuk a forgatáshoz a lisztet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött csirke kicsontozott csirkéből
Avatar Füszfásné Kállay Kedvelnék
Töltött csirke kicsontozott csirkéből

Először a csirkét teljesen kicsontozzuk, kifilézzük úgy, hogy teljesen egészben maradjon. KICSONTOZÁS MÓDJA: először levágjuk a szárnyak végét, majd kiszedjük a V csontot. Vé...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Csirkemell - Borsós-gombás csirkemell
Csirkemell - Borsós-gombás csirkemell

1. A csirkét kockázzuk fel és fűszerezzük be. 2. A gombát vágjuk félbe, és szeleteljük fel. 3. Serpenyőben az olajon pirítsuk meg a húst. 4. Adjuk hozzá a gombát és a b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Imre
Libamáj vagy kacsamáj?
Libamáj vagy kacsamáj?

Szinte mindegy, csak a sütési technológia legyen jó! Márton nap utáni vasárnap, a búcsú napján ott várt minket az asztalon a kacsasült és a legfőbb jóság: a tömött kacsa mája....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk