6 csirkecomb
2 dl paradicsomlé
6 gerezd fokhagyma
1 vörös hagyma
1 csípős paprika
kakukkfű
só, bors
olaj
A húsokat átkenjük a fűszerekkel és kiolajozott hőálló edénybe tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a zúzott fokhagymával együtt a paradicsomlébe keverjük, ráöntjük a húsra. A paprikát felkarikázzuk és ráhalmozzuk. Letakarjuk alufóliával és 180 fokos sütőben 30 percen át sütjük, majd levesszük a fóliát és megforgatjuk a húsokat. További 40 perc alatt készre sütjük.
1. A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, óvatosan kiklopfoljuk,sózzuk és oregánóval megszórjuk. 2. A fetát négy egyenlő darabra vágjuk. 3. A csirkemellre helyezü...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA combokat lesózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk. Addig egy nagyobb lábasban felforrósítjuk az olajat. Amikor elég meleg, hirtelen megsütjük a combok külsejét mindenhol. Ezu...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA pulykahús-darabkákat alaposan megtisztítom minden hártyától és íntól, majd egyforma kockákra vágom. Az apró kockákra vágott vöröshagymát felforrósított olajon megüvegesítem, bel...
Elkészítési idő: kb. 2 óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet és a szalonnát apróbb kockákra vagy csíkokra vágjuk. Olajon a szalonnát egy kicsit lepirítjuk, hozzáadjuk a csirkemellet, fűszerezzük a hozzávalókból, és készre s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű