Hozzávalók:
6 vékony csirkemell szelet
12 szál brokkoli
6 vékony szelet sajt
Só, pirospaprika, margarin.
(mikrohullámú sütőben készült)
A brokkolit - száraival a tál széle felé - egy üvegtálra helyezzük, szorosan lefedjük, és 4-5 percig pároljuk a mikrohullámú sütő legmagasabb teljesítmény fokozatán.
Minden gyengén megsózott csirkemell darabra 1 szelet sajtot, és 2-2 db brokkolit teszünk úgy, hogy a szárak szembenézzenek egymással. Feltekerjük, és a margarinnal kikent tálra tesszük.
A tekercsek tetejét megkenjük margarinnal, majd pirospaprikával, és szorosan lefedve 10-15 percig sütjük a mikro legmagasabb teljesítmény fokozatán.
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A húst mossuk, szárítjuk, hosszában kettévágjuk, majd átlósan kb. 0,5 cm vastagságú szeletekre vágjuk. A húst sóval, borssal fűszerezzük, megs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk és nagyobb hasábokra vágjuk. Egy serpenyőben kevés olíva olajon kicsit megpirítjuk, közben sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a friss rozmaringot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. Az olajba belekeverem a szárnyas fűszerkeveréket, az oregánót, a borsot, a köményt és 1-2 gerezd zúzott fokhagymát. Beleforgatom a csirkecsík...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vaj felét felhevítem és a sózott, borsozott felcsíkozott csirkemellet aranybarnára pirítom rajta. Mikor szépen megpirult, megszórom az aprított petrezselyemzölddel, a felkarikázo...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű